Pàgines

CONTACTE

CONTACTE
Si us interessa alguna de les cosetes que faig demaneu-me informació.
Aquesta és la meva adreça
mariangels.ferrando@gmail.com


dijous, 26 de setembre del 2013

CONJUNT DE PITET I INDIVIDUAL

Un conjunt de pitet i individual per els petits que comencen a menjar amb cullera. Amb robes ben alegres i uns ànecs molt divertits.

PITETS


 Segueixo posant-me al dia i publicant cosetes que he anat fent durant l'estiu. Pitets variats i divertits. Per a tots els gustos.

dimecres, 25 de setembre del 2013

BRAÇALETS KUMIHIMO


Dos braçalets fets amb el disc de Kumihimo i una perla de vidre. Tanca platejada amb mosquetó. molt ràpids de fer i fan molt d'efecte.

dilluns, 23 de setembre del 2013

NECESSERS

Durant l'estiu no he publicat res al bloc, potser coses de la calor. Però sí que he fet moltes cosetes. Miraré d'anar posant-les.
Aquests petits necessers van molt bé per portar coses a dins de la bossa, com ara mocadors, tovalloletes, cosetes de maquillatge... el que vulgueu.



MES PETIT DAVANTALS




Per als més petits de la casa que sempre volen ajudar a la cuina.

diumenge, 22 de setembre del 2013

LLETRES PER JUGAR

El meu net fa tres anys avui i com que comença a preguntar el nom de les lletres i a buscar la "seva" i la del papa, i la dels seus amics... li he fet un joc de lletres de feltre per jugar i aprendre. Són de coloraines i el darrera és negre per tal que no es confongui i les giri. Brodades a mà.
Una feinada. N'hi ha tres de cada una i sis de cada vocal i sis R, sis S i sis L

Kumihimo

Fa temps que mirava tutorials de kumihimo i pensava que hauria de provar-ho. Fins i tot hi ha tutorials sobre com fer-se un disc casolà. Però ahir vaig anar a la botiga dels "xinos" i vaig trobar el famòs disc ja fet. Així que avui en un momentet m'he fet un clauer per sustituir el que tenia que era petit i no el trobava mai a dins de la bossa. Queda com els de scoubidou però és més fàcil i més ràpid. I té moltes possibles variants que espero anar descobrint a base de navegar per la xarxa.